За Кандидати - Консулт - Маркет трейдинг ЕООД

   Кандидатстването за свободните работни места е безплатно. В Агенция "Консулт" | Маркет трейдинг ЕООД ще ви насочим към подходящи работни места , съобразно придобитата специалност, квалификация и опит. Ние ще ви посъветваме за избор на професионална реализация. Всички свободни в момента работни места можете да намерите в редица обяви във вестници и интернет страници. Начините за получаване на кандидатурата Ви могат да бъдат онлайн както и в нашия офис в центъра на града.

   Ние интервюираме и оценяваме всеки един кандидат , подходящ за определена позиция . След като получим кандидатури за свободно работно място от Работодател, сравняваме и съпоставяме качествата на кандидата с изискваните такива от съответния Работодател, след което ви каним на интервю. Впоследствие преценяваме кои са най-подходящите кандидати за длъжността и организираме интервю между Вас и Работодателя.

   Целта на Агенция "Консулт" | Маркет трейдинг ЕООД е изграждането на партньорство с Вас , базирано на доверие , коректност и разбиране.